preload

Goodyear EfficientGrip 215/50R17 91V FPKöpa Goodyear EfficientGrip 215/50R17 91V FP billigt online på nätet? För att köpa Goodyear EfficientGrip 215/50R17 91V FP till det billigaste priset på Internet krävs lite sökarbete! Goodyear EfficientGrip 215/50R17 91V FP är publicerad i " Däck, Däck och fälgar billigt, Däck och fälgar online, Däck och fälgar på nätet, Däck och fälgar till bra pris, Goodyear, Goodyear - EfficientGrip, Goodyear Däck, Goodyear Sommardäck, Goodyear Sommardäck, Sommardäck " med däck & fälg sökorden " , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ".
Om du vill jämföra priset på Goodyear EfficientGrip 215/50R17 91V FP mot andra liknande däck, hjul eller fälgar inom samma kategori, klicka på " Däck, Däck och fälgar billigt, Däck och fälgar online, Däck och fälgar på nätet, Däck och fälgar till bra pris, Goodyear, Goodyear - EfficientGrip, Goodyear Däck, Goodyear Sommardäck, Goodyear Sommardäck, Sommardäck " eller på däck & fälg sökorden " , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ", för att hitta andra liknande däck, hjul eller fälgar med samma egenskaper och funktionalitet!

Goodyear Däck

Köp Goodyear EfficientGrip 215/50R17 91V FP Billigt Online

1099 kr/st

Bythjul.com

Bythjul.com

15% bättre rullmotstånd. Minskar bränsleförbrukning och sparar pengar. Kortare bromssträcka på våt och torr väg. Goodyear EfficientGrip är Goodyears mest lättrullande däck som är det enda däcket på världsmarknaden som tilldelats 2010 års prestigefyllda miljömärkning Svanen. Goodyear EfficientGrip bevisar att ett däck kan anpassa sig efter krävande miljökrav med bland annat lågt rullmotstånd och samtidigt kombinera hög prestanda och säkerhet. Goodyear EfficientGrip är ett sommardäck för förare som vill ha en kombination av sofistikerat utseende, kompetent hantering och hög hållbarhet i höga farter, tillsammans med bra grepp på torr och våt väg. Goodyear EfficientGrip används ofta som originalutrustning (OE) på sofistikerade kupéer och lyxiga sedaner. För att Goodyear EfficientGrip skall klara kraven för Svanens miljömärkning krävs följande: Ha lågt rullmotstånd för att minska bränsleförbrukningen Ha låg ljudnivå för att minska buller som är en hälsofara Vara tillverkade av miljöanpassat råmaterial, produktionen ska vara miljöanpassad Ha hög säkerhet och livslängd, däcket ska gå att återvinna Goodyear EfficientGrip är det första Ultra High Performance däcket som minskar bränsleförbrukningen utan att dra ner på andra egenskaper. Det är därför en av miljöns bästa vänner. Med den senaste utvecklingen inom tillverkningsteknik och avancerade material, har Goodyears ingenjörer utvecklat en FuelSaving Technology. Goodyear EfficientGrip är tillverkat med innovativa material och med en ny generation av slitbanan, har detta exceptionella sommardäck en ny lätt struktur som bidrar till att minska den mängd energi som krävs för att göra det rulla. Lättviktig däckstruktur Att använda nya material och en effektiv struktur, har minskat däckets vikt med ungefär 10% *. Mindre material i däcken och mindre värmeutveckling till ett lågt rullmotstånd. Patenterad CoolCushion lager En ny termoplast ingrediens som används som förstärkning och som delvis ersätter kimrök för en lägre vikt och mindre värmeutveckling vilket leder till en ytterligare minskning av däckets rullmotstånd. Avancerade kompositmaterial Genom en optimal användning av förstärkningsmaterial har gummiblandningen stabilserats och förbättrats för ett minskat rullmotstånd, samtidigt som Goodyear EfficientGrip kvarhåller sina goda egenskaper gällande prestanda på torr och våt väg. LÄS MER

Goodyear Däck FaktaKöp  Sommardäck Billigt Online

Artikel id/nr: (42044)
Märke: Goodyear
Modell:
Typ: Sommardäck
I lager: yes
Fraktkostnad: 196 kr/4 st
Leveranstid: dagar
Pris: 1099 kr/st

Bythjul.com

Bythjul.com

Goodyear EfficientGrip 215/50R17 91V FP


Online däckbutiker


Jämför priset på Goodyear EfficientGrip 215/50R17 91V FP hos följande däckbutiker för att köpa billigast:
Bythjul.com
1099 kr*
KÖP NU
Skruvat.se
1099 kr*
KÖP NU
Gummihuset.se
1099 kr*
KÖP NU
 DinaBildelar.se
1099 kr*
KÖP NU
mekonomen.se
1099 kr*
KÖP NU
Blueride.se
1099 kr*
KÖP NU
*Besök respektive online däckbutik för senaste priserna!Läs mer om Goodyear EfficientGrip 215/50R17 91V FPBildack.nu

Kommentera Goodyear EfficientGrip 215/50R17 91V FP

Skriv vad du tycker om däcket eller fälgen Goodyear EfficientGrip 215/50R17 91V FP så har du chans att vinna biltillbehör till ett värde av 149 kr. En vinnare dras en gång i månaden och kontaktas via e-post samt publiceras på den här sidan! (gäller ej för tillfället).

Bildack.nu drivs av reservdelar.nu