preload

Michelin Pilot Sport CUP 265/35R18 93Y FSLKöpa Michelin Pilot Sport CUP 265/35R18 93Y FSL billigt online på nätet? För att köpa Michelin Pilot Sport CUP 265/35R18 93Y FSL till det billigaste priset på Internet krävs lite sökarbete! Michelin Pilot Sport CUP 265/35R18 93Y FSL är publicerad i " Däck, Däck och fälgar billigt, Däck och fälgar online, Däck och fälgar på nätet, Däck och fälgar till bra pris, Michelin, Michelin - Pilot Sport CUP+, Michelin Däck, Michelin Sommardäck, Michelin Sommardäck, Sommardäck " med däck & fälg sökorden " , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ".
Om du vill jämföra priset på Michelin Pilot Sport CUP 265/35R18 93Y FSL mot andra liknande däck, hjul eller fälgar inom samma kategori, klicka på " Däck, Däck och fälgar billigt, Däck och fälgar online, Däck och fälgar på nätet, Däck och fälgar till bra pris, Michelin, Michelin - Pilot Sport CUP+, Michelin Däck, Michelin Sommardäck, Michelin Sommardäck, Sommardäck " eller på däck & fälg sökorden " , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ", för att hitta andra liknande däck, hjul eller fälgar med samma egenskaper och funktionalitet!

Michelin Däck

Köp Michelin Pilot Sport CUP 265/35R18 93Y FSL Billigt Online

2745 kr/st

Bythjul.com

Bythjul.com

Väldigt bra bromsförmåga.Bra grepp på vått och torrt underlag.Lågt rullmotstånd. Michelin PilotSportCup är ett väldigt säkert och prisvärt sommardäck som rekommenderas starkt. Michelin PilotSportCup presterar bra inom de flesta områdena. På ett premiumdäck som detta ligger det många dagar av forskning och testning, det kan ta åratal innan den färdiga produkten står klar och släpps till marknaden. Michelin PilotSportCup passar väl in till vår nordiska sommar med en massa regn och sol. Michelin PilotSportCup har ett däckmönster som är optimerat för att effektivt dränera regn som lägger sig på körbanan. Vid skapandet av Michelin PilotSportCup så sparade tillverkarna inte på krutet vad gäller säkerhet och komfort. Detta visar sig på en rad olika vis:Michelin PilotSportCup har en anpassad mönsterdesign för stabilitet och bekvämlighet när man kör i hög hastighet.Inga HA-oljor vid produktionen av däcket vilket hjälper till att skydda vår natur.Michelin PilotSportCup har en väldigt bra undanmanöverförmåga.En gummiblandning som är anpassad för en typisk nordisk sommar med mycket regn och en del väldigt varma dagar.Michelin PilotSportCup har en enormt bra förmåga att korta ner bromssträckan i jämförelse med andra sommardäck.Ljudnivån från Michelin PilotSportCup är låg, vilket medför att man minskar det skadliga ”bullret”. Michelin PilotSportCup har ett väldigt bra och genomtänkt mönster som leder undan vatten och eliminerar till stor del vattenplaningsrisken. Tänk också på att ett nytt däck har ett våtgrepp som är många gånger bättre än ett utslitet däck som har ett mönsterdjup under 4 mm. Däcksmönstret på Michelin PilotSportCup är också konstruerat på så vis att det ger bra fotavtryck på blöt vägbana så att det klarar kraftiga undanväjningar av föremål eller fordon som plötsligt dyker upp på vägen. Dyrast är inte alltid bäst, men kom ihåg att ett sommardäck i premiumklassen ofta har ett lägre rullmotstånd och en bättre gummiblandning än billigare däck. Räknar du på hela däckets livslängd så är ofta ett premiumdäck det billigaste alternativet per körd mil, däcket håller längre och har ett lägre rullmotstånd som bidrar till en lägre bränsleförbrukning. LÄS MER

Michelin Däck FaktaKöp  Sommardäck Billigt Online

Artikel id/nr: (31678)
Märke: Michelin
Modell:
Typ: Sommardäck
I lager: yes
Fraktkostnad: 196 kr/4 st
Leveranstid: dagar
Pris: 2745 kr/st

Bythjul.com

Bythjul.com

Michelin Pilot Sport CUP 265/35R18 93Y FSL


Online däckbutiker


Jämför priset på Michelin Pilot Sport CUP 265/35R18 93Y FSL hos följande däckbutiker för att köpa billigast:
Bythjul.com
2745 kr*
KÖP NU
Skruvat.se
2745 kr*
KÖP NU
Gummihuset.se
2745 kr*
KÖP NU
 DinaBildelar.se
2745 kr*
KÖP NU
mekonomen.se
2745 kr*
KÖP NU
Blueride.se
2745 kr*
KÖP NU
*Besök respektive online däckbutik för senaste priserna!Läs mer om Michelin Pilot Sport CUP 265/35R18 93Y FSLBildack.nu

Kommentera Michelin Pilot Sport CUP 265/35R18 93Y FSL

Skriv vad du tycker om däcket eller fälgen Michelin Pilot Sport CUP 265/35R18 93Y FSL så har du chans att vinna biltillbehör till ett värde av 149 kr. En vinnare dras en gång i månaden och kontaktas via e-post samt publiceras på den här sidan! (gäller ej för tillfället).

Bildack.nu drivs av reservdelar.nu