preload

Pirelli P Zero Nero 255/30R22 95Y XLKöpa Pirelli P Zero Nero 255/30R22 95Y XL billigt online på nätet? För att köpa Pirelli P Zero Nero 255/30R22 95Y XL till det billigaste priset på Internet krävs lite sökarbete! Pirelli P Zero Nero 255/30R22 95Y XL är publicerad i " Däck, Däck och fälgar billigt, Däck och fälgar online, Däck och fälgar på nätet, Däck och fälgar till bra pris, Pirelli, Pirelli - P Zero Nero, Pirelli Däck, Pirelli Sommardäck, Pirelli Sommardäck, Sommardäck " med däck & fälg sökorden " , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ".
Om du vill jämföra priset på Pirelli P Zero Nero 255/30R22 95Y XL mot andra liknande däck, hjul eller fälgar inom samma kategori, klicka på " Däck, Däck och fälgar billigt, Däck och fälgar online, Däck och fälgar på nätet, Däck och fälgar till bra pris, Pirelli, Pirelli - P Zero Nero, Pirelli Däck, Pirelli Sommardäck, Pirelli Sommardäck, Sommardäck " eller på däck & fälg sökorden " , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ", för att hitta andra liknande däck, hjul eller fälgar med samma egenskaper och funktionalitet!

Pirelli Däck

Köp Pirelli P Zero Nero 255/30R22 95Y XL Billigt Online

3301 kr/st

Bythjul.com

Bythjul.com

Högprestandadäck med utmärkt grepp. Speciellt framtaget för tuning och racing. Precis kurvtagningsförmåga. Pirelli PZero Nero (ne 'ro' italienska för svart) är ett asymmetriskt Max Performance sommardäck som är medlem i Pirellis "PZero Collection" familj av Max Performance däck. PZero Nero köper du om du vill uppgradera din bil till nått bättre. Däcket är avsett för tuning samt för krävande bilförare som vill få ut max av sina däck utan att kompromissa på körkomfort. Pirelli PZero Nero har utvecklats för att arbeta hårdare så att föraren kan utnyttja och utforska den sportiga karaktären som finns i sportbilar. Liksom alla sommardäck är PZero Nero ett däck som inte är avsett för körning i nästan minusgrader, genom snö eller på is. På utsidan av däcket, har PZero Nero en silica och kimrökförbättrad gummiblandning som formats till ett utstuderat asymmetriskt däckmönster. Den breda uppbyggnaden är till för att öka styvheten av slitbanan för att motstå deformation vid höga farter samt förbättra greppet och styrresponsen på olika väglag. PZero Nero är även utformat för att vara slittåligt samt att ha låg bullernivå. Däckets längsgående spår är optimerade i sin position och bredd för att maximera prestanda på torr väg och samtidigt minska risken för vattenplaning. På insidan av däcket, har PZero Nero dubbla stålband som förstärks av zero degree nylon för att komplettera en lätt intern struktur bestående av aramid som motverkar deformation vid höga hastigheter. Körglädje Pirelli PZero Nero är ett idealt högprestandadäck som utvidgar gränserna för körglädje hos alla förare. Däcket har en väldigt snygg design som ger exceptionellt grepp, bra bromsförmåga och som minskar risken för vattenplaning. Dessa funktioner göra inte bara P Zero Nero till det perfekta valet av däck utan lägger också till en ny dimension till bilen som återspeglar förarens individualitet. PZero Nero är ett sommardäck ämnat för bilar som Audi, BWM, Mercedes, Jaguar, Ford, Peugeot, Volkswagen, Saab, Skoda, Volvo osv. Däcket finns i dimensioner upp till 23 tum. LÄS MER

Pirelli Däck FaktaKöp  Sommardäck Billigt Online

Artikel id/nr: (40617)
Märke: Pirelli
Modell:
Typ: Sommardäck
I lager: yes
Fraktkostnad: 196 kr/4 st
Leveranstid: dagar
Pris: 3301 kr/st

Bythjul.com

Bythjul.com

Pirelli P Zero Nero 255/30R22 95Y XL


Online däckbutiker


Jämför priset på Pirelli P Zero Nero 255/30R22 95Y XL hos följande däckbutiker för att köpa billigast:
Bythjul.com
3301 kr*
KÖP NU
Skruvat.se
3301 kr*
KÖP NU
Gummihuset.se
3301 kr*
KÖP NU
 DinaBildelar.se
3301 kr*
KÖP NU
mekonomen.se
3301 kr*
KÖP NU
Blueride.se
3301 kr*
KÖP NU
*Besök respektive online däckbutik för senaste priserna!Läs mer om Pirelli P Zero Nero 255/30R22 95Y XLBildack.nu

Kommentera Pirelli P Zero Nero 255/30R22 95Y XL

Skriv vad du tycker om däcket eller fälgen Pirelli P Zero Nero 255/30R22 95Y XL så har du chans att vinna biltillbehör till ett värde av 149 kr. En vinnare dras en gång i månaden och kontaktas via e-post samt publiceras på den här sidan! (gäller ej för tillfället).

Bildack.nu drivs av reservdelar.nu